Nuo vazono iki lėkštės: virtuvė, kurioje gaminti – malonumas
Gaminti maistą dideliam būriui žmonių gali būti nelengva, tačiau šių namų virtuvėje, kurioje visada yra reikiamų įrankių ir šviežių ingredientų, tai – vienas malonumas.
Čia viskas turi savo vietą
Norint, kad darbas virtuvėje eitųsi sklandžiai, svarbu žinoti, kas kur padėta. Čia gilūs apatiniai stalčiai skirti stiklainiams su biriais maisto produktais, siauresni viršuje – peiliams ir stalo įrankiams, o stalviršio plotas paliktas tuščias, kad būtų daugiau vietos gaminti.
Valgiaraštis pagal sezoną
Namuose užaugintas gėrybes galima suvartoti iš karto arba pasilikti žiemai. Marinuokite, konservuokite, džiovinkite – viskam laikyti puikiai tiks stikliniai indai, kuriuos pažymėję etiketėmis tikrai nepamiršite, kas viduje.
Didelei šeimai – dideli puodai ir keptuvės
Jei turite didelę šeimą ir norite iš karto pamaitinti daug burnų, rinkitės patiekalus, kuriuos ruošiant užtenka vieno didelio puodo ar keptuvės. Visi prie stalo – šiandien pietums spagečiai su šviežiais žalumynais!
Nesenstanti klasika
Eilinė vakarienė ar ypatingos vaišės svečiams? Kad ir ką ruošiate, tikrai nesuklysite, padengę stalą baltos spalvos indais, derančiais ir prie spalvotų stiklinių, ir prie stalo kilimėlių iš vandens hiacintų. Argi ne puikus fonas ką tik išvirtiems spagečiams?
Šiandien nebetilpo... Suvalgysim rytoj!
Po pietų ateina metas tvarkytis: indai keliauja į plautuvę, kur juos švariai išblizgins natūralus ploviklis, o maisto likučiai – į skaidraus plastiko dėžutes šaldytuve. Rytoj jie ir vėl taps kažkieno pietumis. Likučių kiekis ribotas, tad verta paskubėti!