VARDAGEN

dubuo, skaidrus stiklas, 26 cm

5,99

Atraskite kolekciją VARDAGEN
VARDAGEN

Pranešimas išsaugotas sėkmingai Pranešime jums elektroniniu paštu, kai šios prekės likutis pasikeis.

VARDAGEN

VARDAGEN

5,99
Šiuo metu negalima įsigyti internetu

Prekės kodas 702.892.48

Gyvenimas yra šventė, tačiau dauguma dienų yra daugmaž vienodos. Suteikite joms skonio gardžiais valgiais, patiektais paprastuose, nesenstančio dizaino induose. Jei patiko jie, patiks ir kitos prekės tuo pačiu pavadinimu.

Galima derinti su

Patinka VARDAGEN?

Natūrali akmens keramika, glazūra ir paprastos formos – tai savybės, dėl kurių indus VARDAGEN taip lengva pamėgti (ir prižiūrėti). Tradicinio stiliaus lėkštės, stiklinės ir serviravimo indai gražiai derės tarpusavyje ir su kitais jūsų turimais stalo reikmenimis.

IDĖJOS ir įkvėpimas

Vakarienė dviem
Vakarienė dviem

Planuojate romantišką vakarą be rūpesčių? Tuomet IKEA mėsos kukuliai gali būti tinkamas pasirinkimas. Paruoškite vakarienę dviem negaišdami laiko, o savo serviravimo indų kolekciją papildykite spalvingu indų komplektu FÄRGRIK ir raštuotomis FLIMRA stiklinėmis.

Paskutinės minutės kelionė į baltai mėlyną rojų
Paskutinės minutės kelionė į baltai mėlyną rojų

Norėtumėte aplankyti Žydrąją pakrantę? Tai padaryti galite, net neiškėlę kojos iš namų. Išleiskite save trumpų atostogų į pačių susikurtą žydrą rojų: netrukus įsitikinsite, kad norint grįžti pailsėjus, įtemptoje dienotvarkėje tereikia rasti porą valandų ar keletą minučių sau.

Tamsiai rudi uosio rašto fasadai ASKERSUND
Tamsiai rudi uosio rašto fasadai ASKERSUND

Tamsiai rudi fasadai ASKERSUND su uosio medienai būdingu raštu patiks svajojantiems apie modernią virtuvę ir ypač gražiai atrodys derinyje su baltu stalviršiu. Jų paviršius padengtas lengvai valoma melamino plėvele, todėl yra itin patvarus, atsparus drėgmei, smūgiams ir įbrėžimams.

Neseniai žiūrėtos prekės

Back to top
+
X

Pranešimas apie pasikeitusį likutį

Pirmieji sužinokite, kada jūsų norima prekė [itemName] vėl bus prekyboje.

Puiku! Dabar tiesiog laukite pranešimo.

Kai prekės [itemName] likutis sandėlyje bus pakankamas, pranešime jums el. paštu.