PAX

spintos rėmas, balta, 75x58x236 cm

65

Atraskite kolekciją PAX
Kiekis: - +
PAX
PAX

PAX

65

Prekių pristatymo kaina:

Apskaičiuoti pristatymo kainą

Galima įsigyti internetu

Prekės kodas 202.145.71

Jei svajojate apie gražią spintą miegamajame – štai sprendimas. Išsirinkus rėmus, tereikia išsirinkti vidinių dalių KOMPLEMENT drabužiams, batams bei aksesuarams laikyti, ir labiausiai patikusias duris.

Galima derinti su


Patinka PAX?

Jei ieškote lengvai komplektuojamos rūbų spintos, jūsų atsakymas – baldų serija PAX. Derindami spintų PAX rėmus ir duris su funkcionaliosiomis vidinėmis dalimis KOMPLEMENT, galite susiprojektuoti visus lūkesčius atitinkančią spintą. Siūlome rinktis iš jau paruoštų PAX derinių arba susikurti visiškai naują, jūsų namams ir daiktams pritaikytą spintą. Platūs ar siauri spintų rėmai? Stalčiai, lentynos ar drabužių skersiniai? Varstomosios ar stumdomosios durys? Spręsti jums.

 

IDĖJOS ir įkvėpimas

Spinta visai šeimai ir visiems daiktams
Spinta visai šeimai ir visiems daiktams

Ar jūsų namai ankštoki? Tuomet nebūtina turėti po spintą kiekviename kambaryje. Įsirenkite vieną, bet didelę, kurioje tilptų visos šeimos daiktai, o su laiku ją būtų galima pritaikyti prie kintančių poreikių. Reikia daugiau privalumų? Turėdami tik vieną spintą, visada žinosite, kur nešti ką tik išdžiūvusius skalbinius.

Prieš ir po: jaukus močiutės miegamasis
Prieš ir po: jaukus močiutės miegamasis

Jubiliejinę, 50-ąją, „Namų idėja su IKEA“ laidą filmavome Kaune. Proga neeilinė, kaip ir šios savaitės herojė – džiaugsmu ir energija trykštanti senjorė Laima iš Kauno. Visą gyvenimą dirbusi buhaltere, ji pagaliau atrado tikrąjį pašaukimą ir didžiąją laiko dalį praleidžia su vaikais – savo anūkais. Ir nors meilės anūkams turi su kaupu, parodyti jos sau kartais pamiršta. Laima gyvena sename bute ir miega buvusiame dukrų kambaryje, ant sofos. Kartu su interjero dizainere Laura atvykome į svečius įrengti miegamojo, kokio ji iš tiesų nusipelnė.

Neseniai žiūrėtos prekės

Back to top
+
X

Pranešimas apie pasikeitusį likutį

Pirmieji sužinokite, kada jūsų norima prekė [itemName] vėl bus prekyboje.

Puiku! Dabar tiesiog laukite pranešimo.

Kai prekės [itemName] likutis sandėlyje bus pakankamas, pranešime jums el. paštu.